Gyakran ismételt kérdések

Milyen látnivalók találhatóak Balatonbogláron?

Várdomb, Kápolna domb ...

Vörös kápolna Várdomb, természetvédelmi terület a Gömbkilátóval, Pincetárlat - nyári kiállítások, francia hála-emléktábla: Illés Gyula szobrászművész alkotása az Árpád u. 1. sz. alatt, Kotsis Iván épületei : az Árpád utcában a művelődési ház és a katolikus plébánia, valamint a katolikus templom, Hétház utca - régi villaépületek, Temetődomb: Kék és Vörös kápolna, időszakos kiállításokkal, Illés Gyula: Madár c. szobra a kollégium díszkertjében, Bárány-kúria (Szabadság u. 28.), Helytörténeti gyűjtemény a Fischl-házban, Erzsébet u.14., J. Müller: "Vízbelépő Lány" szobor és díszkút a főtéren, régi villák a Kodály Zoltán utcában, Platán strand : az ősi rév a strand keleti részén, védett platánok a környéken, Győri Dezső: Tornászlány c. műve, Kecskeméti Sándor: Család c. szobra a hajóállomás mögött, Szerelmespár c. alkotása a közeli strandon (Balaton u.), Balaton hajó (ma mementó) a kikötőben, Jankovich-telep - régi villák és katolikus templom, Szőlőskislak Légli fazekas-manufaktúra.
A Dél-Balatoni Borút állomásai, a bugaszegi horgásztó, a bugaszegi történelmi park és téglagaléria, s állatfarm (az M7 lejárójánál Fonyód felé 1222 m - Aranybullányi távolságra). Folkór bemutatók, lovas programok láthatók a Kentaur üdülőfaluban - szintén az M7-es lejárójánál.

Milyen messze van a Balaton a Simply Szállótól?

350-400 méteres sétával elérhető az ingyenes, hangulatos szabadstrand.

Mikor válik véglegessé a foglalás?

Előfoglalásod bejegyzésekor a munkatársunk vissza jelzi az átutalandó előleg összegét. Az előleg a szállásdíj 20%-ától kismértékben eltérhet, mert az átutalt összeg szolgál a foglalásod beazonosítására. Amennyiben a előleged megérkezik a K&H Banknál vezetett, 10403040-50526587-84561008 számú bankszámlámra, munkatársunk SMS-ben, vagy E‑mailban visszaigazolja, a foglalásod, ekkor válik véglegessé.

 

E-mail cím:

Irányítószám:

Kattints az érkezés dátumára:
Elöző hónap NovemberKövetkező hónap
HKSzCsPSzoV
     
   

Képek